Fjällräven Rapa Gyro 3164

Fjällräven Rapa Gyro 3164

Fjällräven Rapa Gyro 3164
Ur Fjällrävens katalog 1991:
Ny ryggsäck med en nyutvecklad gyroram. Den nya ramen har formats för att bättre följa kroppen och vara ett minimalt hinder för armarnas rörelser. Höj- och sänkbart tättslutande lock med in- och utvändiga fickor. Snölås. Två stora och två små utvändiga fickor med bälg. Fickorna kan vikas in mot säcken och fästas med tryckknappar när de inte användes. Fickorna har fri baksida, vilket möjliggör infästning av skidor, metspön etc.
Säcken har två våningar med öppningsbar mellanbotten. Den övre delen nås genom locket samt via en lång, vertikal dragkedja med kardborreförsedd tätningslist på säckens framsida. Underdelen öppnas via en halvcirkelformad öppning med tvåvägsdragkedja. Dragkedjan skyddas av en dragskoförsedd slå. Rapa Gyro har bandöglor för att kunna komprimeras mot ramen.
Vikt: ca 2.300 g.
Volym: 55-75 l.
Färg: Grön.


Tillverkare: Fjällräven
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Gyroramen gör att ryggsäckens vikt hamnar mitt på höftbenet. Optimalt för att bära ryggsäcken länge.

Minus:Sidofickorna (2,5L) och frontfickorna (1,5L) är för smala. De många dragkedjorna är en nackdel i en dammig och smutsig miljö.

Kommentar: Fjällräven tog fram en slimmad variant av Gyroramen som fungerade bättre än den ursprungliga designen. Eftersom den medgav bättre rörlighet för armarna vid exempelvis skidåkning. Själva säcken var designad för att öppnas liggande. Med en lång vertikal dragkedja på framsidan, längsgående dragkedjor på utanpåfickorna. Utanpåfickorna är ganska små och formen gör att man får välja med omsorg vad som går att lägga i fickorna. Fickan i topplocket är däremot rymlig (7 L).
Video: https://youtu.be/dYvStaD1sYg

Liknande produkter: Jag har Fjällräven Raven Gyro att jämföra med.

Kundservice: Mycket bra service hos Fjällräven.

Så blir höstutflykten en barnlek

En höstvandring på hemmaplan är en perfekt start när man vill ta med sig barnen ut de första gångerna. Här är våra tips för lyckade uteaktiviteter.