Klättermusen Brimer Backpack 24L

Klättermusen Brimer Backpacker 24L

Lätt vandringsryggsäck 24L
Tillverkad av återvunna material.
Lätt aluminiumram.
Förberedd för vätskesystem.
Vattenpelare >10 000 mm


Tillverkare: Klättermusen
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Materialvalen (slitstarkt, återvunnet) Passformen Vikten (strax under kilot) Vattentätheten Inte många fack, enkel modell

Minus:Snörgrejen som fungerar som bröstrem är inte någon favorit.

Kommentar: Det jag gillar mest är hur bra den sitter på kroppen. Även om jag har ganska lång rygg så sitter avbärarbältet bra! Allt andas bra kvalitet tycker jag. Spännen, remmar, tyg. Jag har vandrat med den i hällregn och det har inte kommit in en gnutta vatten vilket är skönt att veta. Jag var lite tveksam först för dels var priset rätt högt (~2400kr) och min första ryggsäck av det här märket. Men nu när jag har använt den ett tag är jag väldigt nöjd. Fungerar bra ihop med Ospreys vätskesystem. Som jag packar får jag lätt plats med en sommardagstrippspackning inklusive lyxartiklar så som en Helinoxstol. Ska tillägga att jag har flugit med den som handbagage utan problem.

Ryggsäckens fack:
Ett fack i locket för tex förband, ett litet fack inuti väskan, ett på avbärarbältet för plånbok och nyckel samt två fack med dragsko på utsidan.

Liknande produkter: Brimer 32L

Pris: 2400

Så blir höstutflykten en barnlek

En höstvandring på hemmaplan är en perfekt start när man vill ta med sig barnen ut de första gångerna. Här är våra tips för lyckade uteaktiviteter.