Ruffwear Palisades Pack Klövjeväska

Ruffwear Palisades Pack Klövjeväska

Palisades™ Pack från Ruffwear är en praktisk klövjeväska / ryggsäck / hundsele för flerdagars-äventyr. Med totalt sex stycken fickor med dragkedjor (tre på varje sida) för förvaring, två fästen för koppel och inbyggd ID-ficka med namnbricka. Själva väskorna kan kopplas bort från selen så att selen kan användas på egen hand. Perfekt när du är på lång tur och hunden behöver en paus. Väskorna har även externa öglor där man kan fästa utrustning och verktyg. Det ingår 2 st mjuka, hopvikbara vattenflaskor på 1 liter /per flaska. Dessa flaskor passar utmärkt i fickorna, vilket gör att hunden enkelt kan bära med sig sitt eget dricksvatten. Selen kan justeras på fem olika ställen för bästa passform och rörelsefrihet.Med denna sele kan hunden effektivt bära med sig allt som behövs - vattenflaskor, koppel, hundgodis och leksaker. Kan också användas när man styrketränar hunden. Tänk på att börja med lätt vikt som är balanserad på bägge sidor. Jobba sedan upp vikten när hunden är van och bekväm med "ryggsäcken". Tänk på att det rekommenderas att hunden inte ska bära mer än 25% av sin egen kroppsvikt.Palisades Pack är i lättviktsmaterial med vadderat handtag. Den är bekväm för hunden att bära och har reflexdetaljer som lyser upp även vid lågt ljusflöde. Passar utmärkt till hundpromenader, träning, camping med hund, vandring, cykelturer och mer. Speciellt anpassad för flerdagsturer.


Tillverkare: Ruffwear
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Slitstark, bra passform, smidigt att ta av väskorna vid paus utan att behöva ta av hela selen.

Minus:Lite små spännen under väskorna i nerkanten mot bröstremmen.

Kommentar: Har haft denna väska i flera år nu. Den har hängt med på veckolånga fjällvandringar och skogsturer på hemmaplan. Den är fortfarande hel trost en del tuffa turer. Har stor hund och det går således åt en del mat på en veckolång tur, skönt när han kan bära sitt eget!
Smidigt att bara kunna ta loss väskorna från selen när man pausar så att hunden också kan vila ordentligt.
Det enda negativa är de små spännen under väskorna i nederkanten mot bröstremmen. Svårt att knäppa/knäppa upp om man är kall om fingrarna.

Pris: 1695

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook