BRS 3000T

BRS 3000T

Vikt: 25g
Effekt: 2700W


Tillverkare: BRS
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: * Ultralätt * Kompakt * Billig

Minus:* Dålig kvalité * Svårt att justera lågan * Små stödben * Väldigt vindkännslig

Kommentar: Har använt detta gaskök under flertalet vandringar och kan bara säga att man får vad man betalat för. gasköket i sig är superlätt och relativt enkelt att hantera. Det kommer i en lite påse som är gjord av någon form av polyester (tror jag) det är enkelt att packa upp gasköket men finishen på detaljerna är ...nja så där om man ska vara snäll. Vi kan börja med gängorna i foten där man skruvar på gasköket på gasbehållaren. Gängorna är dåligt gjorda och det kan vara problem att få de att ta gäng på gasbehållarna. Vidare så är stödfötter för kastruller eller andra typer av behållare, dessa kommer att bli ganska lösa väldigt fort. Inte så att en kastrull kommer att ramla av, de är konstruerade så att detta inte ska hända men fötterna kommer att var väldigt lösa och man får ingen direkt känsla av säkerhet. Gasspisen är också väldigt känslig för vind så ett vindskydd är nästan ett måste om det blåser det minsta.
Regulatorn sitter nära brännaren så regulatorn kommer att bli väldigt varm om man kör köket på max. när vi ändå håller på med regulatorn så kan jag säga att det är ganska svårt att reglera lågan på denna spis då det är lite av eller på, nästan inget mellanläge. Men visst den kokar 1l vatten på ett par minuter. Men jag skulle idag inte köpa denna gasspis igen. Jag skulle titta på Soto Windmaster eller MSR Pocket rocket delux eller liknade premiumspis och lägga ut några hundralappar extra och få en gasspis som jag litar på.

Jag rekommenderar INTE detta gaskök.

Pris: 130

Så blir höstutflykten en barnlek

En höstvandring på hemmaplan är en perfekt start när man vill ta med sig barnen ut de första gångerna. Här är våra tips för lyckade uteaktiviteter.