Trekkers Table - Hungarian Goulash

Trekkers Table - Hungarian Goulash

Frystorkad färdigrätt, tillsätt endast 350ml kokande vatten.
145g / 600kcal


Tillverkare: Trekmates
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Kanske som diet-mat eftersom man tappar aptiten av det !?

Minus:Oaptitlig sörja som man troligen skulle lyckas bättre att göra själv hemma. Lägg hellre pengarna på färdiga hel-konserver, som trotts den extra vikten är att föredra.

Kommentar: Har man någon gång ätit goulash kan man inte med den bästa vilja i världen kalla detta elände det.

Smakar som om någon novis fått konceptet berättat för sig, inte haft budget i närheten av att klara råvarorna som skulle behövas och sedan försökt krydda sig till något som skulle kunna passera som den rätten.
Basen är pulver-potatismos som de sen har blandat mängder av kryddor och frystorkat i, sedan har man ansett att gröna ärtor (!?!?) skulle vara ett passande inslag i rätten, troligen för att höja protein-innehållet. Har hittills inte sett ett recept på ungersk goulash med den ingrediensen!

Trotts tillagat enligt instruktioner och väntat längre än de 8 minuter som rekommenderas är somliga delar inte färdiga att ätas utan är hårda eller sega, ex. löken och ärtorna. Somliga kryddor slår igenom likt eftersmaken av en magsjuka.

Att efter en halv dag på fjället efter en minimal frukost ändå inte kunna klämma i sig mer än 4-5 skedar av detta utan att bli illamående och slänga resten säger troligen en del om upplevelsen.

Liknande produkter: Real Turmat, Blåband, Felix Konserv m.fl.

Pris: 60

Så blir höstutflykten en barnlek

En höstvandring på hemmaplan är en perfekt start när man vill ta med sig barnen ut de första gångerna. Här är våra tips för lyckade uteaktiviteter.