Tierra Moreno

» Ladda upp produktbild

Tierra Moreno Windstoppertröja


Tillverkare: Tierra Products AB
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: smidig, lätt

Minus:låg hals,

Kommentar: Jag gillar Tierras windstoppertröja Moreno. Jag använder den till det mesta. Tröjan är nog det *friluftsplagg* jag använder mest :)
Ofta till vardags och på fjället funkar den OK under skalplagget. Funkar även för löpning på vintern beträffande andningsförmåga. Den är relativt tunn vilket inte ger så jättemycket värme men ingen bulk dvs den tar ingen plats direkt.Modellen är smidig och den minst bylsiga tröja jag nånsin haft.Kragen är gjord så att man ibland fastnar med dragkedjan i halsen vilket inte är så bra :(
Jag skulle uppskatta om den var lite högre i halsen vilket ger skön värme.Ärmhålsventilation skulle nog bli bra också.Fickorna är i nät vilket ger ventilation också. Fickorna är förstärkta vilket ger tålighet. Bröstfickan är dock lite väl liten.Ingenting får plats där.
Längst ner i ärmslutet är det ett elastiskt band som lätt kan gå sönder.Bra justeringsmöjligheter nertill.Förövrigt kan man säkert får tag på den billigt på rea nu. Den är ju relativt enkel i modellen och inga elastiska sidor mm (som jag anser inte behövs och blir endast fördyrande).Som helhet ett bra köp men inte riktigt full pott.

MVH Mats Frank, Umeå

Logga in

Tips!