Tierra IntrépidoUtomordentligt välgjord och ändamålsenlig jacka i 3-lagers-XCR Gore tex-strechmaterial. Väldigt enkel i designen samtidigt som ingenting saknas. Passformen är optimal.


Tillverkare: Tierra Products AB
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Skön, snygg, tight

Minus:Dålig detaljkvalité

Kommentar: Jag är inte helt nöjd med min jacka efter ett par års användande... Användningsområdena har varit flera, skridsko/skidturer, fjällvandring m.m.. Dragaren till dragkedjan fram är trasig för andra gången nu.. man borde ha löst kardborre placeringen i ärmventilationen bättre, nu stänger den igen oavsett man vill eller ej. Jackan är för övrigt riktigt skön, andas bra och man känner sig rörlig i den, huvan kunde dock hängt med bättre vid huvudvridningar. Bra med täta dragkedjor, inget som fastnar. Jag förväntar mig mer av en jacka för så mycket pengar.

Plus: Huva, passform, dragkedjor, vattenpelare

Kommentar: En utomordentligt välgjord GORE-TEX-jacka. Tyget är av 3-lagers-XCR-strech vilket bidrar till passform och bekvämlighet. Tilbringade två dygn i Sarek med intrépidon som enda skydd mot ösregnet på överkroppen och den andades ypperligt samt fungerade utmärkt som regnskydd. Kort sagt: jackan uppfyller de högt ställda krav du ställer på ett kvalitetsplagg i friluftsmiljö.