Tierra CuernosVindtät fleeceväst från Tierra


Tillverkare: Tierra Products AB
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Passformen, vikten, looken

Minus:Lite i dyraste laget, typiskt rea-fynd

Kommentar: Köpte en till brorsan, och sen dess tar jag gärna tillfället i akt att låna den när vi träffas. Sitter otroligt bra - tight utan att begränsa rörligheten. Färgkombinationerna är dessutom snygga.

Cuernos är dock endast ett vindplagg, vilket ibland bara är bra, ibland inte. Själv föredrar jag en lite luddigare vindtät fleeeceväst för vinterbruk, men om man hör till de som föredrar ett vindskydd för bålen vår-höst så är Cuernos rätt val.

Plus: hög krage, snygg design, mångsidighet

Minus:inget

Kommentar: En vindtät fleeceväst från Tierra som fungerar bra i många sammanhang. Som vardagsplagg på jobbet över skjortan eller som topptursplagg över underställströjan.

Tierras windstopperväst Cuernos är tajt skuren vilket jag uppskattar. Den höga kragen som värmer skönt gillar jag också. Kragen går alldelse utmärkt att vika ner på ett bra sätt vilket ger en mera civil känsla.På den långärmade windstoppertröjan från Tierra (Moreno) så går inte detta på ett bra sätt.

Västen är försedd med mycket rymliga dubbla bröstfickor som rymmer mycket. Fickorna är försedda med rejäla dragstroppar vilket jag uppskattar på vinterfjället när man måste behålla vantarna på.Västen är ordentligt förstärkt på ställen som nöts av ryggsäck, axlar etc. Den är dessutom den snyggaste jag hittat på marknaden. Priset 1095 kr står sig gott i konkurrensen med andra märken, t ex Haglöfs, Marmot, North Face, Mountain Hardwear (för att nämna några andra fabrikat som tillhandahåller liknande västar).Haglöfs är väl hundralappen billigare.

Jag har inte hittat nåt negativt med den hittills.

Anser, Mats Frank, Umeå