The North Face Nuptse

» Ladda upp produktbild

En enkel midjekort dunjacka med en lätt huva i kragen.


Tillverkare: The North Face
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Mycket värme för lite vikt, kan användas alla årstider

Minus:Som alla TNF kläder: stor över magen å korta ärmar

Kommentar: Har använt den i circus 2 år, alla årstider i aktiviteter som klättring, segling, korvgrillning samt att gömma sig i när man köper bakisfrukost på Konsum. Fungerar bäst till d sistnämda, nääääääääääää
Om man gämför den med motsvarande Marmot eller MHW så finner man att d inte e så stora skillnader i vare sig konstruktion, pris eller dunkvallitè. Varför jag valde just TNF var att det var den som fanns i min storlek just då.

Kommentar: Klockren dunjacka utan huva. Uppskattar särskilt den midjekorta skärningen. Det är aldrig fel med fillpower 700+.

Plus: Lätt, varm, bra passform

Minus:Ingen huva, inte vattentät

Kommentar: Jackan är bra men visst finns det saker som kunde förbättras. Man saknar naturligtvis huvan när det stormar rejält. Dessutom är yttermaterialet inte vattentätt vilket också kan ställa till det i dåligt väder. Men annars en mycket bra jacka.

Plus: Prisvärd, enkel konstruktion.

Kommentar: Har nu haft min ett tag, och köpte den som ett förstärkningsplagg att ha på "standplats" vid isklättring. Har sedan använt den till lite allt möjligt, och bl.a. övernattat i den, i stället för att ta med sovsäck. Lagom lång (midjelång) som förstärkningsjacka, och ganska lätt. Ändå bra isolering och fin dunkvalité. Prisvärd. Har en liten luva i kragen, om man måste ha något vindskydd för öronen. Har aldrig använt den, men testade den en gång, och min klätterhjälm gick in under den, så den verkar rätt stor.