The North Face Mountain Light Jacket

» Ladda upp produktbild

The North Face Mountain Light Jacket


Tillverkare: The North Face
 
Betyg: 2.52.52.52.52.5
(betyg 2.5 baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Snygg.

Minus:Usel kvalite'.

Kommentar: Det här är den sämsta jacka jag haft någonsin. Efter 9 månader hade ett hål kanalen till midjeremmen uppstått. Lappen i vanlig nylon jag lagade med höll bättre. Nu efter 2 1/2 år har även en sömm i sidan spruckit och sömmen till den lilla dragkedjan i ärmen har gått sönder.
Visst jag använder jackan mycket men det har jag gjort med mina tidigare jackor också och dom har hållt mycket bättre. Jag har funderat flera ggr om det är en kopia man jag kan inte hitta några tecken på det och den är köpt av ett svenskt internetföretag. Det blir ingen TNF nästa gång jag köper jacka.

Plus: Allsidigheten

Minus:Att blixtlåset har tenderat att strula

Kommentar: Har nu använt TNF light-version av klassiska Mountain Jacket i snart ett år. Materialet är en lättare form av tvålager Goretex med kraftigare tex som förstärkningar på utsatta ställen. Insidan är nätfodrad. Innerficka + två yttre fickor finns. Jackan har ventilationsblixtlås under armarna.

Jackan lämpar sig nog till de flesta aktiviter utom extrema former av kättring då en starkare väv behövs. Det är en allsidig produkt. Andningsförmågan är godkänd och värmehållningen är bra tacka vare nätfodret. En praktisk detalj är att man kan fästa in TNF fleccetröjor som foder i jackan. Kan då användas som vardags plagg under vintern.
Jackan rekomenderas åt den allsidige friluftsutövaren.

Logga in