Isklätterveckan Stora Sjöfallet 2004

Gällivare Klätterklubb inbjuder till:
Isklätterveckan Stora Sjöfallet 2004

Onsdag 3/3 - Söndag 7/3 2004

Efter fjolårets succeträff med över 50 deltagare, så har vi glädjen att inbjuda till årets träff. För att möjliggöra mer klättring för dem som reser långväga så kör vi även i år träffen som isklättervecka Onsdag-Söndag. Som tidigare kommer tyngdpunkten att ligga på Lördagen med åtföljande middag och eventuellt bildspel/föreläsning på Stora Sjöfallets Fjällanläggning. Blir det för mycket att klättra 5 dagar i sträck så kan vi rekommendera att man tar med sig skidor och stighudar och går på någon av dom vackra toppturer som finns i närområdet.

Med anledning av träffen har Stora Sjöfallets Fjällanläggning ordnat ett specialpris på boende i dubbelrum a´ 200:- /person och natt exkl linne, alternativt 670:-/person för Onsdag- Söndag. AfterClimb med specialpriser och klätterprat kommer att hållas i baren på fjällanläggningen kl: 18:00 onsdag-lördag. För de som så önskar finns också bastu att hyra via receptionen. Gemensam middag är planerad till Lördag 6/3 20:00. Rum och Middag bokas direkt via Sjöfallets Fjällanläggning på tel: 0973-40070.

Mer information och aktuell klätter/topptursförare kommer att finnas på Gällivare klätterklubbs hemsida: http://surf.to/gellivarekk
Det går också bra att kontakta klubbens ordförande Björn Sundström via E-mail: gellivarekk"snabel-a"mac.com

Gällivare klätterklubb
 
Vi har nu kvällsprogrammet klart för isklätterveckan. Onsdag till Fredag kommer det att hållas filmvisning på AfterClimben. Det kommer att visas både isklätter- och skidfilmer. Efter banketten på Lördagen kommer det att hållas bildvisning och föreläsning om fotografering i Alpina miljöer.

Särskilt tack till Kiruna klätterklubb och Downfilm i Göteborg som har hjälpt oss med detta arrangemang.

Väl mött
BjörnS
GellivareKK
 
Tack

Tack för en storartad klätterhelg (som vanligt) Tur med vädret och sveriges bästa isklättring. Vi hörs nästa år och ser fram i mot dom nya fallen.
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.