Ann-Maries Lövbiff med svamp (4 pers)

Av: cwmint

700 g Lövbiff
Torkad svamp (t.ex trattkantareller)
Marinad av:
1½ dl soja 1 msk tomatpuré, 1 pressad vitlöksklyfta, 1 dl vatten
Gräddsås i påse
Serveras med pasta eller ris


Förbered hemma: Marinera lövbiffen ca 10 timmar, Låt rinna av ordentligt (i durkslag) Torka det råa köttet i ugn, 50 grader, ca. 15 timmar. (Lägg på ett stekgaller gärna med långpanna under).
Ute: Blöttlägg köttet och svampen en bra stund före tillagning. Koka sedan ca 30 min i lite vatten. Häll av vattnet. Gör i ordning såsen och häll den över köttet och svampen. Servera med pasta eller ris.
Typ:

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Fler recept


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.