Bloggar > Fjällfunderingar... > Slut på semestern

Fjällfunderingar...

...och andra tankar

Slut på semestern

Semestern är slut och så är sommarens fjällvandring, för rätt så många dagar sen nu. Dags att dela med sej av intryck och erfarenheter, kanske.

Att jag inte redan gjort det beror på flera saker: Det var väldigt varmt och skönt väder vid hemkomsten från de nordligare breddgraderna, ett par riktigt bra och tjocka böcker väntade på att bli lästa i trädgårdens skugga. Yngsta dottern har lite hastigt och för henne, av mindre lustiga skäl, flyttat hem till modershuset igen och därmed tagit det kombinerade gäst- och arbetsrummet i besittning. Det får hon förstås gärna göra när det kniper, men jag har inte riktigt full access till min egen dator som är av det stationära slaget, eftersom hon sitter här och vrålpluggar för att fixa sej ett körkort under sin långledighet.

Men nu börjar det klia rätt rejält i skrivarfingrarna igen, jag ska nog se till att kunna berätta lite för den som har lust att läsa.

Men först ska jag åka till Mora och köra Cykelvasan.

 

 

Inlagt 2009-08-14 20:48 | Läst 8061 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2009-08-14 21:29   Håkan Friberg
Gissa om jag ser fram emot det! Din förra vandring inspirerade mig att genomföra årets ena vandring: Sulitelma tillsammans med Livskamraten. Det blev en av de vackraste vandringar jag gjort. Text kommer... så småningom.
 
2009-08-15 11:34   Annicas fjällängtan
Ja jag ser fram mot berättelsen! Lycka til med cykelvasan!!!
 
2009-08-24 23:54   Elna
Kommer det inte snart mamma? Jag är så nyfiken!!!
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!