Bloggar > britts blogg > Tillräckligt med tid

britts blogg

vandring,paddling och annat friluftsliv

Tillräckligt med tid

har jag när jag är ledig heeela långa  dan.

Ändå har jag idag av och till,mest till nynnat på "Five minutes more".Man kan tycka vad man vill om boxning,jag beundrar de stora boxarna,de är så extremt vältränade,och många av dem betalar ett extremt högt pris för det de gör "på tävling".Boxning är ingen idrott eller sport i mina ögon,men utövarna tillhör ändå de största!

Jag har matats med idrott och sport (och boxning) genom hela livet,kan lugnt säga att skidåkning är min grej.Och det kan man alltid hålla på med.

Det tror jag är hälsosamt.Man är ute i friska luften och ofta i vacker natur och rör hela kroppen på ett skonsamt sätt.

På förmiddagen växelkörde vi två hundarlängs skoterleden;dvs bytte hund ibland,så den ena fick lättare resp tyngre att dra på.Solen har åter börjat lysa,och det var så vackert där det glittrade på sjön på vasstrån och träd.

Sen tog jag en annan jycke och körde det vanliga hundspåret.

Omkörning av ekipage där föraren har lååång slak lina och inte halar in jycken i tid;ja då sitter man där i lössnön på sidan för att undvika närkontakt mellan hundar som man inte vet hur de reagerar på varandra.

Knäck i skateskon,det blir att köpa nytt,omgående.OCh försöka tejpa ihop för morgondagens övningar.

Åkte en sväng med gammelhunden,som travar raskt och tom galopperar ibland!.

Efter snabbdusch, lite käk och vila klassisk åkning för egen maskin.

När jag satt i badkaret la jag märke till att jag kunde böja "trasigknät" lika bra som det andra,och det har hållt i sej!

Det kan vara värt en ny pjäxa.Tack vare att man  satt sej riktigt på rumpan i djupsnön!

 

Inlagt 2009-01-31 20:42 | Läst 4242 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2009-01-31 20:51   BrittMarie
Håller med dej både om boxning och skidåkning!
 
2009-01-31 21:19   enils
Det där med skidor håller jag med om.

Började när jag var i din ålder med orientering vilket jag aldrig har
ångrat.

Det är bara ett tips om du skulle få för mycket yid över.
 
2009-02-01 12:45   Öhrnell
Jag är gammal gymnast. Hur enkelt är det på en skala att hålla på med i motionssyfte när man är över 18?
 
2009-02-02 22:16   Thomas Traneving
Helt klart värt en ny pjäxa ;)
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!