Rockar livet i Annelistyle.

Användarnamn: Anneli

Intressen:

Mer på profilsidan


God jul och dags för första Cho Oyu-lotteriet!



Cho Oyu är namnet på berget jag ska försöka tälta på till våren, 8 201 m högt. Jag säljer metrarna på berget och för 10 kr för man sin alldeles egen numrerade meter. Berget är 8 201 m högt och blir alla metrar sålda blir det 82 000 kr. Då får jag det att gå ihop.



På metrarna lottas det sedan ut produkter och tjänster från sponsorer.
Varje tusende meter blir det lotteri är det tänkt. Det betyder att desto tidigare man är med, desto fler lotterier är man med om. Det blir sådant som jag själv använder mig av i mina förberedelser för Cho Oyu-äventyret, eller på själva äventyret.

Jag passerade tusen meter för ett tag sedan men har släpat efter lite i det jag ska göra då livet har bråkat med mig på sistone. Men nu är det dags för första lotteriet!

Ryggakuten
Patrick Larsson på Ryggakuten i Göteborg är sponsorvärd för första lotteriet. Jag har förhållandevis lösa leder och hoppar lätt på sniskan och Patrick ser till att jag hänger rätt, som jag brukar kalla det. Han är himla duktig och har en helheltssyn på människan som jag trivs bra med. Han sponsrar mig numera och bidrar med behandlingar till de som sponsrar mig på Cho Oyu.




Rehabkliniken i Stocholm
Alla som hjälper mig med metrar på Cho Oyu bor ju inte i Göteborgstrakten så jag Patrick fixade fram lite back up från sin kollega Mats Emilsson på Rehabkliniken i Stockholm som också bidrar med behandlingar.  


Läs mer om Ryggakuten och Rehabkliniken här! (öppnas i nytt fönster).

Military fitness
Military Fitness sponsrar mig med träning och jag har en del presentkort som jag kan göra vad jag vill med så visst, vi tar några av dem och lottar ut! Vi tar en träningströja också.
Läs mer om dem här! (öppnas i nytt fönster!)



Oppänge gård
Niclas Oppäng är min huvudtränare och men bossar mig lite i största allmänhet tycker jag. Det är bra det för han är himla bra. Han och hans fru Camilla driver Oppänge gård med vandrarhem och restaurang och där finns stall och manege och hagar och hela kitet. Där finns även en konferenslokal. På gården kan man ha läger, kurser, event och allt möjligt. Jag kommer att ha en Life rules-helg där när jag kommer hem från Cho Oyu.

Det var först tänkt att det skulle bli lite mer partyaktigt om jag kom upp men så kom jag på att jag sysslar ju med att testa nytt, i alla fall för mig, och då innebär det att jag också att jag kan komma att behöva föröka flera gånger. Om jag inte kommer upp första gången så är det inget att deppa över, då åker jag hem, jag funderar över vad jag behöver göra annorlunda, och sen laddar jag igen.

Det innebär ju att jag behöver fokusera på att vara på bra humör osv, och då ska man ju ha kul! Så planeringen är att nästa sommar blir det en helg, fredag – söndag, då vi ska ha just kul, oavsett om jag kommer upp eller inte! Det erbjuds föreläsningar, massor av träning av olika slag som jag kör nu, mycket mat och dryck, känn och kläm och snacka utrustning, snacka äventyr, what ever! Dessutom kommer det att bli ett stort lotteri med massor av produkter från alla sponsorer och jag bunkrar för fullt redan nu! Mer info och datum kommer längre fram!

Oppänge gård sponsrar mig också och Oppänge gård bidrar med ett presentkort på boende, träning och föreläsning den här hela helgen.
Läs mer om Oppänge gård här! (öppnas i nytt fönster).

Salong Hair i Angered
Slutligen bjuder Salong Hair i Angered på schampo. Vad i hela friden ska man med en frisörsponsor till när man håller på med äventyr? Det har med samspelet mellan självbild och prestation att göra och jag kommer snart att skriva ett helt bogginlägg om vad det här handlar om! För min del fordrar det en salong med kreativitet, värme och fart och fläkt och det får jag hos det här bästa gänget.



Ett herrschampo och ett damschampo av bästa salongkvalitet lottas ut.
Läs mer om dem här! (öppnas i nytt fönster).

Cho Oyu-lotteri 1 000 meter
Således, 1 000 metrar för 10 kr metern och produkterna som lottas ut har ett värde på över 7 000 kr. Sedan lottas det ut mer efter Cho Oyu och målet är att jag ska kunna lotta ut produkter till ett värde av minst lika mycket som jag fått in! Har du inga metrar? Bara att hänga på!!

Då kööör vi!

Meter no 90, Anders Ottensten
Presentkort 2 behandlingar hos naprapat Patrick Larsson på Ryggakuten, Göteborg

Meter no 416, Dick Mattson
Presentkort 2 behandlingar hos naprapat Patrick Larsson på Ryggakuten, Göteborg                                     

Meter no 744, Simon Ragnar
Presentkort 2 behandlingar hos naprapat Patrick Larsson på Ryggakuten, Göteborg                                                 

Meter no 960, Daniel Erikson
Presentkort 2 behandlingar hos naprapat Mats Emilsson, Rehabkliniken, Stockholm

Meter no 163, Rob Jakobsson
Presentkort 2 behandlingar hos naprapat Mats Emilsson, Rehabkliniken, Stockholm

Meter no 544, Lars Östlin
Presentkort, Life rules-helg, boende, träning, föreläsningar, Oppänge gård

Meter no 104, Per Ljungdal
Presentkort, Military fitness, 8 hour challange 
(8 hour challande kommer i deras utbud till våren igen!)

Meter no 779, Janne Bengtsson
Presentkort, Military fitness,  1 mån träning             

Meter no 437, Hanna Svensson - kontakta mig, jag har inte din adress!!
Presentkort, Military fitness,  1 mån träning
                                           
Meter no 777, Christer Westermark
Military Fitness, funktionströja

Meter no 366, Wreding och Bergenheim
HAIR, Shampo

Meter no 88, Anders Ottensten
HAIR, Shampo

Stort tack
till alla och grattis till er som vann något den här gången. Pinalerna kommer med posten.

8 lotterier kvar - hjälp gärna till så har du också chans att vinna! Värd för nästa lotteri, när jag nått 2 000 meter blir dataserviceföretaget DataNova.
Direkt till Cho Oyu-sponsringen på min hemsida.

Ni som vill vara med med produkter eller tjänster eller annat - det är bara att höra av er så ser vi om det är något som passar! 



Till min hemsida!
Till min NYA facebooksida! 
(En del av er har missat att jag har en NY facebooksida och är kvar på den gamla!)

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Läs mer i bloggen

SYRIA will rise again! Del 3

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen för att hjälpa till med de syriska flyktingarna.


Gömde ju alldeles bort att göra klart det här! Här kommer del 3 från syriska gränsen tidigare i år. Skulle åkt dit igen häromveckan, biljett var köpt och allt, men var tvungen att ställa in. Nästa vecka blir det en sväng tillbaka till Nepal. Men här är tredje del en av resan till syriska gränsen tidigare i år. Jag är i Reyhanli precis vid syriska gränsen, vid den gränsövergång där flest flyktingar lämnat Syrien. 

Jag gör som de andra delarna, lägger in mina Facebookinlägg och bilder. Välkomna att följa mig där, länk längst ner i inlägget. Det är lite mer live-känsla och väldigt mycket mer respons och liv där. 

Här är del 1 och här del 2 för er som vill ta det från början.

SYRIA will rise again! Del 2

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen för att hjälpa till med de syriska flyktingarna.

Den turk-syriska gränsstationen precis utanför stan är om jag förstått det rätt den gränsstation där flest flyktingar tagit sig ut ur Syrien. De flesta tar sig vidare. En del stannar här. Startar ett nytt liv. 

SYRIA will rise again! Del 1

Anneli Wester åker tillbaka syriska gränsen och bloggar på plats!

Packar. Minipackning. Det blev inte ens 5 kilo. Och hälften behöver jag egentligen inte. Funderar på att köra micropackning och slänga ut den halvan.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.