Registrering, steg 1


Inloggningsinformation
Du loggar in på Utsidan med detta namn, och det visas för andra medlemmar i samband med foruminlägg mm du skriver.

Välj ett namn du tycker representerar dig väl. Det skall vara personligt, du får inte använda användarnamnet som reklam så inga företagsnamn etc. Det indexeras också av Google, så undvik personuppgifter. Det går att byta det senare, men du måste kontakta oss för detta - så tänk igenom ditt val.
Lösenordet måste vara minst 6 tecken långt.
Personlig information

Visa för/efternamn:
Du måste skriva in ditt riktiga för- och efternamn.

Du kan dock välja själv för vilka ditt för/efternamn syns. Grundinställningen är att det aldrig visas för oinloggade och sökmotorer tex Google, men inloggade Utsidan-medlemmar kan se det. Du kan ändra denna inställning senare.

Din epostadress visas aldrig för andra medlemmar på Utsidan och lämnas inte heller ut till annan part utan ditt godkännande. Det används bara för att skicka medlemsbrev, bevakningsmeddelanden mm.
Övrigt
 
 

Om du inte vill få reklamutskick från Utsidan via post eller epost, kryssa ur dessa fält. Vi skickar dock väldigt sällan ut sådant, och när det förekommer så är det sådant som förhoppningsvis är relevant för den friluftsintresserade - tex rese- eller utrustningskataloger.
Kontrollfråga
Ge samtycke och registrera dig
Ja, jag godkänner Utsidans regler samt samtycker till att mina personuppgifter lagras
i enlighet med Utsidans personuppgiftspolicy.


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.