www.jesusnetwork.se/ någon som handlat där ifrån

Hej letade efter canada goose jacka på internet och hittade den här butiken är det någon som handlat där ifrån? När ett pris är för billigt! misstänker jag något är fel och bara namnet blir man ju lite fundersam över :) Skickar dom från utlandet tillkommer väl frakt, moms och tull? Man vill ju oxå veta om kläderna är original inga kopior



www.jesusnetwork.se
 
De nyttjar Google Translate. Också ett varningstecken ;)

Den Canada Goose Parka kommer att få dig med en förrädisk vinterdag samtidigt på samma gång, med en trendig glimpse.Revious några år förvandlas till ett alternativ i samband med Canada Goose Jacka. "Firm. Tillräckligt för att våga den arktiska temperaturen varierar svårt, utmaningen av kanadagås hudanalys expedition i Antarktis polartäcket isglass råkar vara den fungerar kopplat med forskarna under den tid de tidigare 20 många år, den finaste valet. inne dragsko i midjan 550 inom inbyggda ren snölås stänger fräsande och fyllda med energi.

/Mats
 
Skulle inte handla därifrån... Från deras FAQ:

1. Kan jag lita på att handla på denna webbplats?
Många människor är oroade över säkerheten för transaktioner på nätet. Vi kan försäkra dig om säkerheten för sjöfarten på vår hemsida samt kvaliteten på produkter som säljs. Det är säkert att handla här, att vi inte fortsätter att ha din betalningsinformation på hemsidan efter att du handlar. Vi ger inte din personliga information till andra parter.

Tur att de skyddar mot pirater...
 
Definitivt bluff. Med mycket stor säkerhet ett kinesiskt företag som säljer plagiat som döljer sig bakom siten.Ganska vanlig på kläd och prylmarknaden när priset helt enkelt är "för bra". Har sett liknande Kina siter som säljer Marmot och WM dunsovsäckar, mobiltelefoner mm till "otroligt" bra priser...

I bästa fall får du ett plagierat plagg hemskickat, i värsta fall fall råkar du ut för kortbedrägeri.
 
Innehavaren av domännamnet (som registrerades 2013-08-29), har dessutom valt att vara hemlig hos .se , när det gäller företag så skapar ju inte de förtroende!
 
Innehavaren av domännamnet (som registrerades 2013-08-29), har dessutom valt att vara hemlig hos .se , när det gäller företag så skapar ju inte de förtroende!

Sedan 3/6 2013 är alla som registrerar domän under *.se anonyma för whois-sökning, även retroaktivt. Man måste alltså aktivt agera för att inte vara anonymiserad där, vilket jag inte ser att någon skulle vilja göra, och vet inga seriösa företag som gör. Men ja, detta är uppenbart en bluffsida.
 
Jag misstänker det tack för svaren iaf. Men tänk om jesusnetwork sålde frilufssaker!, skulle vara riktigt bra prylar dom skulle kunna sälja. prylar som gör att man kan gå över vatten eller all mat som blir lättpackad (vatten till vin ) vilka festmåltider man kunde göra på fjället :)
 
Jag tycker om den här: :)

Folk som normalt vet att det faktiskt är ganska kallt i vinter i Kanada, alla kanadensare tror att bekväma och varma ytterkläder kan vara en tutelary gud mot den bittra kylan. Vintern är på väg nu, skulle varje person vill ha en varm jacka som kan skydda dem från kylan. Canada Goose jackor kommer att vara särskilt mest fördelaktiga valet för alla dem som råkar vara ute efter ett ytterplagg. Dunjackor mode kommer att visa sig bli mainstream av Canada Goose jackor. Greater livsvillkor, folk väljer att ta itu med kommer sannolikt att vara den högsta skönhet. Nyligen, är stämningen i olika verksamheter och områden av makt också bli ytterligare bekväm, varm inte bara innanför längre när killar och damer bära jackor. Med tanke på att produktionstekniken, Canada Goose Parka och förmodligen kommer att uppnå varm. För närvarande oseriöst och mycket mer män och flickor tillsammans med den mest underbara kroppen plus linjen, är det utmärkande konsistens av Canada Goose Parka andra kläder som inte skulle kunna jämföras. Canada Goose Jackor har hållit hastigheten med stil och uppfylla önskan för konsumenterna vogue. Så kundkrets använder man sig alltmer på Canada goose jackor.

Att man inte kan beställa utan att skapa ett konto och därmed ger "företaget" en hel del personliga uppgifter borde väcka misstankar...
 
Är ett erbjudande för bra så är det säkert någon hake.
Rimligt är en sak men för bra är nästan alltid fel.
Leta vidare
go tur
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.