Var kan vi hitta snö?

Dundrar igenom forum i Sverige och Norge i jakt på var vi ska förlägga vår Kristi Him tur detta år. Turtagrö brukar ju vara stabilt men enl Fri Flyt fick man tom ställa in turer under High Camp till Store Ringstind etc pga för lite snö. T om Fanaråken ska ha ont om snö. Någon som känner till detta bättre eller har andra tips till åkning. Vi höll oss kring Stryn och upp mot Sunnmörsalpane förra året men ser ut som om Kung Bore fått vika ner sig hårt även i dessa områden. Mycket tacksam för all info som kan lämnas om tips eller uppdateringar av läget i ovan nämnda områden!!!
 
snø i norge

sitter på geilo(mellom oslo og bergen) og ser snø hver dag.

det er ikke slik att man ståpåski på geilo men kan tenka meg att hardangerjøkulen og den delen av skarvet(hallingskarvet) er kjør bart. så det er bare til åfinne frem feller og stegjern.

reneskarvet er og hvit samt skogshorn ved hemsedal.


lykke til

robert
http://www.geilomg.com
 
Här i Narvik är backen stängt å snön börjar taslut även om du orkar gå. Dock så är ju gärnsen öppen et tag till. men kolla på biler i från Extrem SM nu i går och måndags så får du ett aktuellt snöläge.

Håkan
 
Stryn?

Någon som vet hur det ser ut i Stryn nu? Förra året var ju fantastiskt snörikt, vilket man inte kan säga om detta året.
 
Stora Sjöfallet

För tillfället bjuds mellan 600 och 800 fallhöjdsmeter på sockersnö. Om det inte har regnat bort sista veckan. Men det var mycket fina förutsättningar där för bara några få dagar sedan!
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.