• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.
  • Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Vandra v. 33

Hejsan,
Jag har en vecka semester v. 33 som än så länge är oplanerad. Någon som är sugen på att vandra. Bor i Sthlm och har vandrat i så väl alperna som norska (Jotunheimen, Lofoten, några dagsturer kring Bergen och Ålesund/Åndalsnes) vilket jag gärna återvänder till samt en del i Svenska fjällen (Kebenekaise bl.a). Har även vandrat på Korsika och första sträckan på GR 5 från Genevesjön till Chamonix.

Hör av dig vetja =)

Med vänlig hälsning Johan
 

Logga in