• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Utrustning att hyra for Aconcagua

Jag har planer pa att cykla till Aconcagua fran Buenos Aires och undrar lite om mojligheterna till att hyra utrustning dar. Nagon som har koll pa det?

Samt har det nagon kvot hur manga som far bestiga berget? Vad jag vill ha svar pa ar om jag behover boka nagot innan jag kommer till mendoza.
 
Någon kvot finns inte, vad jag känner till.

I fråga om utrustning, så finns det mesta som du behöver hyra på plats. Om du tänker göra allt själv, så blir det ju givetvis mer att hyra och fixa, men anlitar du en kommersiell expedition, så behöver du inte fundera på tält, kök osv. men jag antar att du har detta, då du tänkt cykla :)

Mvh /Joel
 
Tack for svaret. Det var det jag trodde ville bara ha en liten bekraftelse. Vill gora det sjalv, men det blir nog bara av om jag far ner mina vanner fran Sverige. Annars far man val hanga pa nagon kostsam expedition typ INKA, men det ar inte fy skam det heller.
 

Logga in

Tips!