• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Tälta i naturen (Varberg - Uddevalla)

Hej

Vet att det finns kartor på bra tältställen om man paddlar kajak, men finns det någon som har tips om kartor med bra tältplatser i naturen om man tar sig dit med bil och ev lite kortare vandring? Även tacksam för tips på bra tältplatser i naturen från Varberg och upp till Uddevalla ungefär. Jag bor i Göteborg. Tältar gärna nära havet eller en sjö. Vill helst ha det ganska fridfullt.

Tack!
 
Inte svar på frågan men vi cyklade längst kusten Helsingborg-Göteborg för några år sedan och tyckte att det var svårt att hitta platser att tälta/fricampa. Det var så mycket hus, campingar mm överallt, få platser var oexploaterade och utom synhåll från hus.
 
Kolla Bohusleden och vindskydden i anslutning dit. Annars instämmer jag i att det är svårt på många platser att hitta avskilda tältplatser.
 
Senast ändrad:

Logga in

Tips!