Sven Yrvinds hemsida??

Jag skulle vilja ha lite mer info om Svens öden och äventyr. HAr han skrivit några artiklar eller böcker??

Har surfat runt och sökt efter info men inget hittat, det har väl inte hänt honom något?? På http://www.yrvind.com möts man bara av en svart skärm. Någon som vet något??

//Uffe
 
Hej!

Jag tror han bor på Tjörn. Och vad jag vet har det inte hänt honom något. Även om han höll på att stryka med när han var ute och paddlade kajak i höstas.Han har minst skrivit en bok (Bris). Hemsidan har nog inte fungerat sedan han och Olga separerade, det var hon som skötte den.

/Rickard
 
Yrvind hette tidigare Lundin

Hej
Jag har läst en del böcker av honom (mycket läsvärda!), men då hette han Sven Lundin. Kolla upp detta namn i biblioteket...
 
Sven Yrvind (Lundin) har gjort och skrivit mycket. Han har skrivit några böcker men det bästa är nog att köpa boken BRIS, Sven Lundin. Den kostar inte mycket heller.

Vad gör han idag? Är inte riktigt säker. Jag hoppas att han fortfarande är på jakt efter den lösning som ligger till grund för allting. För om han hittar denna lösning är alla problem lösta. Om någon vet nått mer om vad han gör nu kan ni väl skriva ett inlägg?
 
Båten finns på Sjöhistoriska!

Sven´s båt finns på Sjöhistoriska riksmuseet på Gärdet i Stockholm. För den som vill titta på min Atlantroddsbåt så finns den i Uppsala.

Bästa häsningar

Niclas,,

Niclas Mårdfelt
Atlantroddare, Föreläsare, IT-Analytiker
http://team.uppsala.com
 
yrvind/lundin

Hej!

Det finn två böcker skrivna om Sven. En som han skrivit själv, "Bris", somm redan nämnts, och en som jag tror skrevs av någon annan. Kan den heta "Med Bris runt Kap Horn"?

Att hemsidan ligger nere kan bero på att det var hans fru slutade sköta den i samband med skilsmässa. Fast det är bara en gissning.

Det som stod att läsa på hemsidan om Yrvinds senaste projekt var att han planerar att segla jorden runt i sin senaste konstruktion Bris Orädd 690. Med den tänker han besöka avlägsna öar på sin segling jorden runt.

Jag gillar Sven Yrvind, lite av en hjälte...

//Anders
 
Gammal tråd - Ny sida, nytt projekt

Han är i farten ännu verkar det som, följde hans förra sida med båtprojektet som gick i graven. Hans nya båt är sjukt liten - Ska han segla på öppet hav med den?!? Var lagar man mat? Men tänk vad supercool som skärgårdssmygare;

http://www.yrvind.com/nuv_projekt.html

/Jarl
 
Sven yrvind

Yrvind bor på styrsö i göteborgs skärgård!
Och han är vid livet hehe..Pratade med han för 2 månader sen och han håller på att bygga en båt som han ska ut med om nått år!!...

Läs mer på http://www.yrvind.com

annars finns det böcker om han som heter


Med bris runt kap horn

bris och sen finns det en ny bok också!!...

MVH/ sebbe Huss
 
yrvind

Ja,ni som är intresserad av yrvinds
nya projekt bör checka in på hans
sida för att se lite nya uppdaterade
bilder på hans coola längfärdssegelbåt..

Han får tydligen hjälp av ultradistanslöparen
Rune larsson,det var en chock för mig när jag
såg det...


/ Sebastian


http://www.yrvind.com
 
Någon som vet mer?

Hemsidan verkar vara ganska stilla...
Någon som vet om han kommit iväg på någon långtur med den lilla, lilla båten?
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
incitatus Sven Yrvind på radion nu Expeditioner 3
Vandrare Ännu en skidresa på Svalbard med egen hemsida Expeditioner 5

Liknande trådar


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...