Stora sjöfallet

Någon som vet om det finns någon is att klättra i stora sjöfallet denna säsong?

Blir det någon klätterträff där uppe i år?

/Michael
 
Stora Sjöfallet kan väl räknas som Sveriges säkraste ställe för is. Har inte hört ifall Björn och co ordnar nån träff i vår. Att klättra i Stora Sjöfallet är en speciell upplevelse. Lite mer "vuxen" klättring. Fet is, ja smått på grotesk och långa turer. Är det dessutom kallt får du uppleva vad klättring på riktigt hård is innebär.
 
Isklätterträffen 2010!

Hej!

I år har det inte ordnats någon officiell träff (alltså att Jonas eller Björn ordnar det :)), men vi är ändå några som kör "Inofficiella isklätterträffen 2010"! Datumen är som vanligt första veckan i mars, 3-7/3.

Nu är det sex anmälda (Facebook-event) men jag tror det blir minst fyra till. Alla är välkomna, ju fler desto roligare! Allt man behöver göra är att boka boende, resa och komma dit, mycket enkelt!

Info:
Isklätterträffen i Stora Sjöfallet är en traditionstyngd företeelse där isklättrare och toppturare av alla nivåer samlas för att från ett gemensamt boende uppleva fjällens storhet! Årets isklätterträff är inofficiell, vi ÄR klätterträffen. Alla är välkomna att haka på, ju fler desto roligare!

Björn Sundströms förare:
http://www.ukhk.se/dokument/Stora sjofallet.PDF
Rick McGregors förare:
http://kiwiclimber.se/iceclimbing/iceguide/iceguide.pdf

För att boka boende, ring Stora Sjöfallets fjällanläggning på 0973-40070!

Vid frågor om träffen, logistik eller annat relaterat, ring Fredrik Nilsson 070-5115397 eller Per Burström 070-2327226.

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=303024119603

/P
 

Liknande trådar


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...