• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Söker skridskokompis i stockholm

Jag är relativt nyinflyttat i stockholm och vill jättegärna åka långfärdsskridskor. Men jag har dels ingen koll på isarna men framförallt så åker jag inte skridsko ensam av säkerhetssjäl.

Jag åker gärna allt ifrån korta turer på någon timma till heldagsturer. Jag är student så jag har möjlighet att åka på helger men också vissa vardagar mitt på dagen.

Så jag söker en eller flera människor som vill åka långfärdsskridskor. Är det någon som har en grupp som åker skridskor som vill ta mig med funkar det också jättebra.
 
Kolla in SSSK, dom kör turer onsdagar och under helgerna i närheten av Stockholm. Hör gärna av dig om du vill ut någon dag, jag kan ibland mitt i veckan!
 

Liknande trådar

Logga in

Tips!