Segelkompis sökes

Du som jag gillar att segla men inte alltid har likasinnade till hands. Jag söker dig då jag är likadan själv. Intresserad av både långseglingar men även av att segla häftiga jollar och tävla lite.

Vore kul om vi här på utsidan kunde få ihop någon slags pool av segelintresserade.

Skicka era svar till Utsidan så kan vi se hur stort intresset är .

Martin
 
segling

Hej Martin!

Jag försöker också få ihop äventyrsintresserade, bla seglare. Jag bor på Hisingen i Göteborg och är student, dvs har det lite knapert. Men om man är flera så går det säkert att fixa något lite billigare, på nåt sätt... Skriv gärna och berätta om dig själv, var du bor, om du har båt etc... Jag mest intresserad av lite snabbare, mindre båtar, helst katamaran. Jag har främst erfarenhet av optimist och vindsurfing men är väldigt sugen på vanlig segling.

Hej så länge!

Petter
 
skoj

jag är en tje,kvinna som älskar segling av olika slag poch är väl rätt ok på att segla har seglat mycket på västkusten och som liten var det optimistjolle,så jag tycker det var ett kanon förslag,
 

Guest

Gäst
Jag har båt

Jag har precis skaffat en ny båt som dock känns "ruskigt" stor ibland. Jag tänkte ta med folk som "paying crew" sommaren 2002.
Båten är en Pinta, trimaran, som har ett LYS-tal på ca 1,5.
Så ni som vill följa med till ytterskärgården är välkomna att anmäla ert intresse.
 
Snackar vi ost- eller västkust här? Med tanke på att du skriver "ytterskärgården" så är det väl tyvärr östkusten för det uttrycket har jag aldrig hört här på framsidan ;)

/Martin
 

Guest

Gäst
Jag snackar inte "kal-hugge" skärgråd, jag menar "översvämmad skog"...
 
Jajamän

Tjolahopp på er seglare!

Självklart är jag alltid intresserad av segling! Nyinflyttad till Götet längtar jag ut för att få testa skärgården på den här sidan. För övrigt är det nästan så att jag är född på en segelbåt. Jag har mest hållit till i Stockholms skärgård och har tillgång till båt där, men som sagt var, det är ju där borta!

Blir det segling av, är jag med! :)

Ha D så hörs vi!
 
Bra idé!

Hejsan!

Jag seglar mycket, och det mesta men pga utbildning och andra jobb kan jag inte ha egen båt eller för närvarande tillhöra en besättning. Jag bor i sthlm och seglar mest efter kusten och i skärgården!

Var bor du någonstans? Vad seglar du för båtar och vart?

MVH/Kristofer Samuelsson
 
Segla trimaran

Tjena,

jag seglar hobie 16 frekvent (VM i Nya Caledonien i april) samt har en hobie fox (20 fot). Jag skulle definitivt tycka att det skulle vara kul att segla lite trimaran. Hör av dig till mig på joakim@kempff.com om du är intresserad.
 
Hobie plus klättring i augusti!

Hej!

Jag och en kompis har planerat en liten kombinerad seglings och klätter semester i augusti. Planen är att segla runt västkusten på dagarna och klättra om kvällarna. Detta kommer att ske under enkla former med boende i tält, frystorkat och kanske en och annan konserv. Tanken är att vi skall ge oss av efter den 12:e augusti. Är det något som faller någon på läppen svara på detta inlägg så får jag ett mail.

RockOn/

Soliga semester ack om du ändå vore här!

Marcus
 

Guest

Gäst
Segla och klättra i Bohuslän

Jag hade också tänkt att segla runt i Bohuslän och klättra lite i sommar, men jag är ute veckorna 29-32 så jag lägger till när ni kastar loss. Jag seglar själv och har gott om plats i min Albin Vega så välkomna ombord om ni ser "Tärnan" i hamn eller till sjöss. Den nya fina Bohusföraren blir ett måste att ta med på resan. Vi ses bland klipporna!
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.