• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Tyvärr hade vi ett databashaveri i söndags eftermiddag, som ledde till att vi tvingades läsa tillbaka säkerhetskopia - därför kan en del inlägg och annat som lades in söndag morgon/förmiddag saknas.

Ridexpeditioner- någon som gjort/ ska göra

Hej,

Jag undrar om ni vet någon som har gjort en längre expedition till häst på senare år eller som panerar att göra en i år?

Den man hör om är Sandbergs i Patagonien men finns det fler? Det vore kul att läsa om mer sådant!

// Jenny
 
hästar/ridning

Hej!
Om du går in på http://www.hastsportresor.se/ kan du läsa om många spännande resor man kan göra. Planerar du att själv åka iväg? Jag är nybörjare så jag har ingen erfarenhet av längre ridresor än. Har testat westernridning och ridit nordsvenskar i ett naturskyddsområde utanför Göteborg, väldigt härligt. // Johanna
 
Sâg korta delar av ett program pâ tysk TV, men tror det var BBC frân början, om en kille som red frân östra Ryssland till Europa.
Har glömt detaljerna men pâ tvdb.com kanske det finns nâgot.
Verkade vara ett trevligt program.
 

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook