pulsklocka/tidtagarur

Hejsan!
Tänkte skaffa mig en pulsklocka så jag får lite bättre koll på mina löppass... Skulle vara bra om det finns tidtagningsfunktioner och intervalltidtagningsfunktioner på den också... Någon som har något bra tips? Finns det några som är hyfsat bra för under tusenlappen??
 
Polar o Sigma

Hej,

Om du bara vill ha en klocka för att mäta pulsen o lite annat smått o gott så kan du komma under tusenlappen lugnt! När jag letade så fann jag däremot ingen (enligt mig) prisvärd klocka med intervallfunktion så det slutade med en utan.
Tidtagning av nån sort finns, det jag saknar lite på min är Paus-funktion. Det händer ju att man tar en banan paus ibland! Kan vara bra med en klocka med flera minnesfiler.
Polar är ju kända för sina pulsklockor (o jag trivs med min!)men de kostar med! Sigma har kommit med en ny, billigare serie som fått bra kritik på cyclecomponents hemsida iaf och har de "nödvändiga" funktionerna. Däremot är deras sändarbälten inte kodade, dvs du KAN (om ni springer RIKTIGT nära varandra) plocka in signaler från någon träningskompis.
Hittar tyvärr ingen länk till Sigma men info om dem finns bla på http://www.cyclecomponents.com/
Polar:
http://www.polar.fi

Lycka till med inköpet!

[Ändrat av IMO 2003-05-05 kl 19:35]
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.