• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Poster svenska fjällen

Hej,
har inte hittat någon tråd kring detta så startar helt sonika upp en ny tråd.
Jag har i perioder letat efter affischer/posters med motiv från de svenska fjällen, jag har hittat fjallfoto.se och lite random sidor. Men jag tänkte kolla med er om ni har några tips på fantastiska fotografer som säljer förstorade varianter av sina fotografier? Det är alltså den svenska fjällen som är intressant som motiv.
Ge mig era bästa tips:)
 
Var kan man köpa ett sådant?
Den 70-åriga upphovsrätten för bildkonstverk, som räknas från upphovsmannens död, har upphört att gälla för Helmer Osslunds konst, så det handlar bara om att hitta en högupplöst digital bildfil och sen beställa tryck själv från exempelvis Arkitektkopia eller Crimson. Detta är vad jag kunnat utläsa av upphovsrättslagstiftningen, men rekommenderar förstås att alla själva läser på.

Man verkar också kunna beställa bilder direkt från Nationalmuseum till exempel här.

Utställningen på Åmells i Stockholm som Thure tipsar om verkar mycket fin, ett bra tillfälle att njuta av Helmer Osslunds verk!
 
Claes Grundsten har sålt stora affischer tidigare. Jag hade länge en bild från Rapadalen på väggen som han tagit. Du kan beställa från Claes http://claesgrundsten.se

Imorgon har Åmells konsthandel vernissage på tavlor av Helmer Osslund. Jag såg tavlorna i tisdags. Varierande tekniker och motiv. Tavlorna är till salu med priser från 45 000 och uppåt. Många fina tavlor http://www.amells.com/utstallningar/kommande/#2680

Thure
Tack för tipset, ska genast kolla in hans sida!
 

<% if (false): %> <% endif %>