Polarklockor billigt

Var kan man köpa polarklockor billigt? Är främst intresserad av äventyrs-wannabe-modellerna med barometer.

Jag har för mig att den där danska butiken som heter nåt i stil med extrem teknik och säljer surf- dyk och klättersaker hade billiga klockor. Någon som har www-adressen?
[Ändrat av Vandrare 2005-09-27 kl 09:36]
 
Poletten föll ner

Tack, nu kom jag på det, butiken jag letade efter var http://www.sportextreme.com Sport och inte extreme, blandade ihop den med billighetsaffären i Chamonix. Tyvärr hade dom bara Suunto, inga Polar. Några förslag?

Men jag har hittat en annan klocka som verkar intressant: Oregonscientific RS 109 OUTBREAKER FITNESS. Någon som har testat. Den verkar intressant, me jag kan inte hitta vad den har för glas. (Plastglas går bort.)


Länk till klockan
 
Amerikat

Gör som Pelle Svanslös, åk till Amerikatt. Polar AXN500 för 300 USD (http://www.rei.com), vilket med dagens dollarkurs är en skvätt under 2400 SEK. Kan dock tänka mig att det inte är någon fullt så lönsam affär att köpa från Sverige och få den levererad hit. Men, om du eller någon kompis skall dit, så...

Kolla även in Letro Sport i Surahammar (http://www.letro.se).
 
Vasaloppskvällar...

Ett annat tips kan vara att kolla in om Polar är med på någon Vasaloppskväll i närområdet. På Vasaloppskvällar brukar butikerna ofta lämna 20% rabatt på alla skidrelaterade artiklar och Polars pulsklockor kan ibland räknas dit...
 
Polar AXN300 är den billigste, den har det jag är ute efter, ingen usel kompass som iallfall bara fisar fel. Kostar 230 Euro på globetrotter. Rätt så mycket för en klocka ändå. Som jag förstår det så har den riktigt glas? Finns den ännu billigare någonstans?

Mailade Oregonscientific. Det är plastglas. Varför snålar dom på sånt på en så dyr klocka? I övrigt verkar den ju prisvärd och bra.
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.