• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Vi har bytt "ramverk" för Utsidans design, för att göra sidor mer anpassningsbara till olika skärmstorlekar och förenkla framtida ändringar. Ser du något som vi glömt justera eller som har blivit till det sämre, skriv gärna i Utsidan-forumet.

Paddelbilder

Det finns en FB grupp som heter Paddling i Halmstad. Där finns det ofta fina bilder. Speciellt fina var det igår från kajaksurfing vid Ringenäs tagna av Thomas Johansson Vinnalt Foto Halmstad

Thure
 
1,5mil av Söderhamns skärgård paddlad i Rockhoppern 23/12. Isfritt, mestadels soligt och lugnt, men även en liten stund "friskare" väder. Nu har jag fått ihop 98,7 mil i år (är ingen långdistansare, snittet på en tur ligger på 6-7km). Har inte sett någon säl än, så jag får väl ta en 1,3 mils sälspanartur innan året är slut...
 

Bilagor

En stund siden jeg har postet bilder her nå, har også hatt noen ukers opphold i padlingen. Men nå i jula har jeg i hvert fall vært ute flere ganger.

Tok en liten roadtrip til Tromsø for hvalpadling, men det endte med surfing likevel. I bloggen HER.

En snartur til Verholmen som er i nabolaget ligger HER.

Så ble det jul, og en siste innspurt for å samle Ti på skjæret-poster. HER en liten tur i området jeg har vokst opp, på ekstremt høy flo. Nye steder tilgjengelig.

Nok en post, Åsand denne gangen. Her er det fint. Etter turen ble det en bonus-tur med bålmiddag. God julemat det også. Hele turen HER.

Og så, den kanskje fineste turen. Eller morsomste. I hvert fall en flott tur, overnatting på Vikøya, og den sekstende posten. Da har vi en rekord å slå neste år. ;) Hele turen HER.
 

Bilagor

Isflak och dimma

Paddlade en tur vid Stendörren söndagen den 7 februari med inslag av hårda iskanter och drivis, samt ett dis som på vägen hem övergick i tät dimma (ca 50 meters sikt). Härligt dock att känna dyningen under kajaken igen. /Jampa
 

Bilagor

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!