Hej!
Funderade på om det är en bra eller dålig idé att packa om frystorkad mat som ex. Real Turmat till små plastpåsar.
"Tillagning" sker i ex en tom real turmat påse eller motsvarande som diskas mellan rätterna.
Fördelarna som jag ser det är framför allt att det är lättare att packa men också något mindre vikt.
Nackdelar är att man måste käka allt som man packar om, påsen kan gå sönder och matens hållbarhet kanske inte håller under 6-7 dagars vandring. Vad händer om lite fukt tillkommer maten och ligger i en påse i 7 dagar?
Någon som provat?
Funderade på om det är en bra eller dålig idé att packa om frystorkad mat som ex. Real Turmat till små plastpåsar.
"Tillagning" sker i ex en tom real turmat påse eller motsvarande som diskas mellan rätterna.
Fördelarna som jag ser det är framför allt att det är lättare att packa men också något mindre vikt.
Nackdelar är att man måste käka allt som man packar om, påsen kan gå sönder och matens hållbarhet kanske inte håller under 6-7 dagars vandring. Vad händer om lite fukt tillkommer maten och ligger i en påse i 7 dagar?
Någon som provat?