• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Vi har bytt "ramverk" för Utsidans design, för att göra sidor mer anpassningsbara till olika skärmstorlekar och förenkla framtida ändringar. Ser du något som vi glömt justera eller som har blivit till det sämre, skriv gärna i Utsidan-forumet.

Övernattningsplats Gränna/visingsö

Planerar att ta mig en tur till Gränna i vår för att kolla in Polarcentret någon gång i vår. Det får inte hinna bli för varmt eftersom hunden måste kunna sitta i bilen under besöket på museet. Tänkte göra en liten utflykt av det, kanske åka upp en fredagskväll och hem igen lördagkväll. Eller istället övernatta lör-sön.

Var någon stans är det trevligt att övernatta antingen i tält eller i bilen? Det får inte vara för svårt att hitta om vi kommer dit sent på kvällen men vi vill inte bo på någon camping. Hellre då kunna ta tältet med oss en bit in i skogen för att vakna på en vacker plats.
Tälta gör vi rätt ofta Jag är dock väldigt sugen på att testa bilens övernattningsförmåga ;-).
Är hela skogen på visingsö natureservat? Eken slår ut rätt sent men är det "värt" att åka ut innan dess?

Någon som har några bra tips på ställen i närheten där man kan övernatta utan att störa någon? Eller något trevligt och kanske mer okänt utflyktsmål i närheten när man tröttnat på André och polkagrisar?
 
Om Du tänkt åka över till Visingsö så ta bilen norrut, 100 m norr om borgruinen. Följ stranden. Där finns en stor äng med 2 eldstäder och ett par utedass. Där får man sova och får vara ifred. Hunden kommer gillade likaså Du.
 
Precis vid hamnen ligger slottsruinen. Antar att det är den han menar. Längre norrut finns en fin strand på östsidan. Tror det finns camping där också.