Ny armbandshållare Garminklocka

Dom flesta Garminklockor har en liten gummidetalj/armbandshållare som just håller armbandsflärpen på plats när klockan sitter på armen. Nu har min gått sönder till min Garmin Fenix 5S och jag vill inte köpa ett helt nytt armband. Är det någon av er som vet var man kan köpa denna plastartikel?
 
Lite off topic.

Köpte en begagnad Fenix 3 för ett år sedan och fick med ett läderarmband vilket jag föredrar framför orginalgummiremmen. Finns mycket tillbehör till dessa klockor från andra tillverkare.

Stor begagnadmarknad också på t ex FB Marketplace. Många verkar vilja byta upp sig bland årsmodellerna och det verkar som själva Fenix-enheterna är rätt tåliga i motsats till många större Garmin-GPSer som Etrex m fl.

Thure
 
Hej! Går att beställa direkt från Garmin! Betalade 39kr för 2st till 735xt.
Ring supporten på 031-363 10 00 och säg att du behöver keepers så hjälper dom dig!
 
Den kallas på Garmin-språk "band keeper",
https://www.amazon.com/KHZBS-Fastener-Compatible-Garmin-Keepers/dp/B07VP14JV2
https://www.ebay.co.uk/itm/153896453618

Om du inte är så kinkig. Jag körde en ful-lösning med ett enkelt gummiband som jag fick linda 2 varv. Annars leta o-ring i lämplig diameter.

"Strap loop keeper" kan vara alternativt sökbegrepp.

På wish.com så ingår intullning till Sverige, lite mägrare utbud men just klockremmar och klockremhållarögla till min garmin har jag köpt där. Beställde efter armbandets bredd då jag köpte.

/Patrik
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.