N A T I O N A L D A G S S P A D D E L N2 0 0 8

Nationaldags Paddling I Hammarby Sjöstad Torsdag 2008-06-05

Plats: Sickla och Järla sjö samt Sikla Sluss (intill Fredells) för prova-på paddling!

Stockholms Kanotförbund inbjuder till Kanottävlingar i samband med Nationaldagsspelen som äger rum i Hammarby Sjöstad den 6 juni 2008. Vi vill att ALLA ska känna sig välkomna och få en möjlighet att delta i Nationaldagspaddeln. Ett mindre antal kajaker finns att låna gratis för dem som vill prova på att paddla vid Sikla Sluss!

Kanotloppet kommer att genomföras på Sickla sjö och Järla sjö i mycket lugna vatten. I några tävlingsklasser kommer det att ingå lyft vid Sickla badet. Vilket innebär löpning med kanot en kort sträcka.

Motionärer! Ta chansen att få känna på glädjen och gemenskapen i en tävling på Stockholm och Nackas vatten, sätt upp ett mål och tävla med dig själv eller andra.

Till Seniorklassen H22 väntas de bästa maratonkanotisterna i Sverige, flera av dem tillhör världseliten.Loppet ingår som en deltävling i den Svenska Veterancupen.
För ungdomar ingår tävlingen i St:Erikspaddeln och för dem kommer ett kortlopp om 200 m att genomföras. (Ingen bojad bana. Endast startlinje och mållinje används på kortloppet)


Info:
N A T I O N A L D A G S S P A D D E L N 2 0 0 8
http://www.nationaldagsspelen.se/idrotts_mall.php?sport=kanot
Inbjudan för utskrift (PDF):
http://www.nationaldagsspelen.se/pdf_inbjudningar/Nationaldagspaddeln2008.pdf

Hoppas vi ses!
Sjöstadens Kanotklubb
 
Jaså, vi var inte de enda som gav oss ut på nationaldagspaddling. Kul, detta kanske kan bli en tradition över hela Sverige!
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.