• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Kropp Challenge 2018

Hej!

Har ni hört talas om Kropp Challenge? Det är en utmaning som Renata Clumska har startat. I korthet går det ut på att cykla från sin hemort till Kebnekaise bestiga berget och sedan cykla hem. Liknande det Göran Kropp gjorde fast i miniatyr.

Jag och en kompis ska starta imorgon från Stockholm. Vi har satt ett väldigt tufft mål att försöka genomföra äventyret på 9 dagar vilket kommer kräva cykeldagar på ca 37 mil om dagen.

Följ vårt äventyret på http://www.nobigdealadventures.com eller Instagram @nobigdealadventures

Vi har även startat en insamling till Suicide Zero som ni hittar på vår hemsida eller här:
https://egeninsamling.suicidezero.se/fundraisers/to-the-top-for-mental-health-kropp-challenge-2018

Trevlig sommar!
 
Vi lyckades med målet. 8 dygn 23 timmar och 26 minuter senare var vi tillbaka vid Skinnarviksberget i Stockholm efter att sista dagen ha cyklat 447 km ända från Sveg. Totalt blev det över 300 mil cykling och nästan 6 mil vandring inklusive bestigning av Kebnekaise.

Nu kvarstår bara att klara insamlingsmålet på 100 000 kr, gå gärna in och stöd vår insamling till Suicide Zero.
 
Gratulerar!

Vilken bedrift och vad roligt för er som klarat det på så fin tid och även för Renata Clumska som fick två duktiga deltagare. Insamlingen får ett bidrag av mig med.