• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Tyvärr hade vi ett databashaveri i söndags eftermiddag, som ledde till att vi tvingades läsa tillbaka säkerhetskopia - därför kan en del inlägg och annat som lades in söndag morgon/förmiddag saknas.

Klätterväggar i vårt landskap?

Hej!

Är Hudikbo som börjat klättra. Men saknar redan klättrandet och undrar vad det finns för alternativ till klätterväggen i Bollnäs i trakten? Skulle vara mycket lättare att åka någonstans dit det är hyfsat rimligt att åka kollektivt.

Annars så får det nog bli en Bollnäsfärd någon helg!

.j
 
Vad jag vet så finns det ingen annan vägg än Bollnäs i de här trakterna. Själv klättrar jag aktivt i Bollnäs och du är varmt välkommen hit någon helg eller vardag!

Oscar Sundholm
Webmaster och diverse annat i Bollnäs klätterklubb.
 
Det är utanför landskapet, men finns det inte någon vägg i Sundsvall nu för tiden?

Det fanns i alla fall en vägg i Njurunda förut, men är osäker på om den är kvar. Det borde vara smidigare för dig att ta dig till Sundsvall än Bollnäs.