• Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

klätterresa i höst

Hej!

Vi är två stycken som planerar en klätterresa till hösten och skulle vilja få ihop ytterligare några som vill hänga på! Det vore skoj om vi kunde bli kanske 4-6 stycken som drar iväg. Resmål är helt öppet för diskussion men förslagsvis södra Frankrike, Spanien eller Kalymnos. Det bästa vore att sikta på att komma iväg första alternativt andra veckan i oktober. Boende o budget osv anpassar vi efter vilka vi blir samt resmål osv.

Någon/några som skulle vara intresserade av att hänga på, hör av er till mig i så fall så kan vi se hur intresset ser ut och om vi lyckas få ihop några stycken! Klättervana spelar mindre roll, men är en fördel att ha lite vana av att leda eller säkra försteman på bultade sportturer.

//Christoffer
 
:0 En dubbelpost. Det kommer att leda till att du bara kommer bli kontaktad av kriminella dagdrivare som stinker av dekadens och anarkism. Hade det varit möjligt skulle du också bli fjättrad vid en cyberskampåle för att bli bespottad resten av livet.

Lycka till med ditt sökande. 2007 gjorde vi en lyckad resa med fem pers till Slovakien och höga Tatra.
 

Liknande trådar


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...