• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.
  • Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Klätterpolare i Dalarna

Hej!

Letar efter någon som peppad på att börja klättra ute nu är våren är på ingång. Är 30 år och bor i Avesta, tog en 3 dagars kurs vid häggstaklippan för 5-6 år sedan, har klättrat ganska sporadiskt sen dess men vill nu komma i form igen!

Skicka ett pm om du är intresserad!

//Nicklas
 
Hej. Ett sent svar då jag inte är här inne så ofta men jag klättrar gärna .. är tyvärr inte så van att klättra ute men jag gör det gärna . Brukar hänga i KFUM hallen i borlänge annars ... / hoppas vi ses .
 
Ännu senare svar, men jag letar också klätterkompisar! Har klättrat någon enstaka gång på klippa med säkring. Nu har jag klättrat inomhus under vintern med frisksportklubben i Falun på en liten vägg, men är sällan någon i min ålder (28). Har också varit en gång i en boulderhall. Skulle gärna hitta sällskap, kanske någon som har mer koll än mig som kan vägleda mig in i klättervärlden, den verkar spännande!
 

<% if (false): %> <% endif %>