• Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Kajakpaddling i Smålands skärgård

Hade tänkt att någon helg (fredag till söndag) paddla i Misterhults skärgård med utgångspunkt från Västervik. Har ingen egen kajak men har paddlat en del förut och hade därför tänkt hyra i Västervik. Är 23 år och väldigt snäll=).
Är det någon/några som vill hänga på eller några som planerar en liknade rutt så hör av er!!
Även mkt interesserad av att veta vad du tycker som paddlat där förut.
 
Det är kanon att paddla i Misterhult. Kan vara aningen svårnavigerat då det är vansinningt mycket små öar att hålla ordning på jämfört med Tjust och S:t Anna. Vi hittade ett par tyska paddlare på en ö som hade kommit vilse. En av dem hade dessutom brutit benet. Räddningstjänsten i Västervik var dock snabbt på plats och tog med sig både kajaker och tyskar.
Har lite svårt att hänga med på någon tur i sommar pga husbygge mm. Ha en fin tur...
 

Liknande trådar


Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...