Hur är det i Krabi så här års?

Sitter å kollar lite restresor till Thailand och undrar om någon varit nere så här års?
Hur mycket folk? Vädret, regnar det ofta? Hur är klättringen? Hur är det att fixa någonstans att bo? Andra saker att tänka på?

Vore tacksam för lite åsikter.
// Ola
[Ändrat av motumba 2003-03-26 kl 07:22]
 
Varmt!

Tjena Ola!
Ja var där för ett litet tag sedan, cirka 1,5 månad sedan, och då var det kalas bra. Mycket klättrare dock. Jag bouldrade dock bara men några av dem jag snackade med tyckte det var lite tråkigt att behöva vänta så pass läne för att kunna klättra vissa leder. Det var högsäsong då, nu vet jag inte. Ett otroligt häftigt ställe dock. Boende finns 5 min från klippan, cirka 100 spänn för en natt. det går förmodligen att hitta billigare om man letar. När jag lämnade Thailand för en vecka sedan var det väldigt varmt och kvavt för det är hetsäsong där nu. Finns några bra sidor om klättring i Krabi (raileh.com eller nått sådant, finns i nått annat inlägg om Krabi)

Ha en trevlig resa!!
 
virus...

Om du kollar nyheterna så ser du att ett dödligt virus har vandrat in i bangkok (där du mellanlandar)

Men om du bortser från risken med det så kan jag ju säga att det är helt underbart, brorsan manne brukar vara där så härårs också, han säger att det är som bäst nu. inte alltför mycke turister, bara klättrare och dom e assköna hela bunten, var själv där över jul-nyår och det är helt underbart.
100 kr per natt stämmer inte riktigt.. om du tar en dyr bungalow så går det på ungefär 30/natt middag på resturang kostar runt 20 kr för riktigt lyx... så när du väl är där så kan du stanna i en vecka med boende och allt för ungefär 500 kr(extremt lyx).
Stället du ska till är inte krabi utan Railey beach, lr snarare en strand som ligger granne till railey som heter tonsai, och precis som killen sa så är det 5 min mellan klipporna och bungalowsen, runt trakten kanske det finns 400 leder bultade och underbara

...ÅK!!!
 
Jag var på Ton Sai i helgen och det vart klart mycket mindre folk än vad det brukar vara. Fortfarande en hel del klättrare men det var inte lika många sol-och-bad turister som det var i januari.

Fint väder, förutom en ganska ordentlig regnskur på lördagen. Det hade visst inte regnat på ett tag sas det, så det verkar inte höra till vanligheterna.

Inte heller alls så olidligt varmt som man har hört att det ska vara såhär års.

Niclas.
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.