• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Tyvärr hade vi ett databashaveri i söndags eftermiddag, som ledde till att vi tvingades läsa tillbaka säkerhetskopia - därför kan en del inlägg och annat som lades in söndag morgon/förmiddag saknas.

Helt dött i Närke och Örebro eller?

Hej,
Har bott i Örebro ett drygt år nu, varit iväg på några solo hikes. Har letat högt och lågt efter andra som delar intresset för vandring, tält/tarp camping, bushcraft, och liknande naturaktiviteter, har även postat här på forumet samt på aktivitetssidan, men inte fått ett enda napp.

Är detta ett utdött intresse? Finns det inga som brukar ge sig ut i skogen eller till fjälls några gånger per år som man kan slå följe med?
 
Har varit i kontakt med friluftsfrämjandet och de verkar mer rikta in sig på dags turer och mer familjeorienterade aktiviteter, vilket är fantastiskt, men inte det jag är ute efter. Tack för tipset.

Har ansökt till din grupp Seam, men hittade ingen "Närke" grupp än, kanske dags att spika ihop en om det finns fler härifrån?
 
Trådstartare Liknande trådar Forum Inlägg Startad
avslutatmedlemskap160620 Närke uteliggare Närke 3
Ankan79 Vindskydd med dörrar eller kojja i Närke? Närke 5
Elin-d Guldkorn Närke Närke 3
Ankan79 Välkommen till region Närke. Närke 0

Liknande trådar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook