• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.
  • Tycker du det behövs ett forum för din region, klubb eller dylikt? Om du är intresserad att vara värd i ett sådant forum, kontakta oss med ditt förslag.

Friska Karlstad

Tänkte bara tipsa om "Friska Karlstad" där man letar efter kontrollstolpar runt karlstad med omnejd.

Rätt rolig jakt faktiskt och man får uppleva natur och se smultronställen som man inte upptäckt ännu fast man kanske bor i krokarna. Det kostar ingenting och man får chansen att vinna priser.

Någon mer här som har anmält sig?

Mer finns att läsa här: http://www.friskakarlstad.se/safunkardet.html
 
Senast ändrad:
Roligt....

Gått och väntat på Friska Karlstad 2012 sedan nyår, satsade i år på top 10 som placering då jag inte riktigt nådde dit förra året.

Började dåligt med att vara bortrest de 2 första dagarna på tävlingen =(
Den andra dagen jag var ute på kontrolljakt lyckades jag dra på mig en knäskada...så tyvärr blir det inget mer Friska Karlstad för mig =(

*Vad är det för klent virke jag är gjord av egentligen*
 
Låter lite som Hitta Ut, tycker jag, Har du testat det? Finns i rätt många städer. Men det är väl slut för i år nu. Hur som sitter pinnarna både i stads- och skogsmiljö, så vill du ut i busken hela tiden kanske det inte passar.
https://www.orientering.se/provapaaktiviteter/hittaut/

[TILLÄGG]
Oops! Kollade och Karlstad är inte med. Sorry. Men det får väl stå om nån annan är intresserad.
 

Logga in