• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här
  • Tyvärr hade vi ett databashaveri i söndags eftermiddag, som ledde till att vi tvingades läsa tillbaka säkerhetskopia - därför kan en del inlägg och annat som lades in söndag morgon/förmiddag saknas.

foss vs singi

står i valet och kvalet angående haglöfs foss regnbyxor
eller fjällrävens singi byxa är det någon som har koll på dessa byxor. Är haglöfs värt sitt dyrare pris eller?
 
Singibyxan utbytt mot Haglöfs Limber pants

Jag är inte nöjd med mina Singibyxor. Jag köpte dem sommaren 2000 för 500 kr, och är inte hundra på att det fortfarande är samma modell även om det ser ut så på Fjällrävens site.

I alla fall: De jag har känns pösiga och fladdriga. Ballongvarning vid blåst. Byxvidden kombinerat med kardborreplaceringen vid benslutet gör kardborren funktionslös. Vid maximalt "åtspännt" så är byxan fortfarande så vid nere vid ankeln att den inte sitter åt det minsta. Nätfodret är inte heller nån hit, (det är de iofs inte ensamma om att använda), det tar bort det fina med längsgående benöppning. Hur jag än försökte ta på mig byxorna med kängorna kvar på fötterna (visserligen storlek 45) så fastnade jag i nätfodret. Helt öppet byxben till trots.

Om du funderar på dem, kolla noga på detaljerna jag beskrivit och pröva byxan innan du handlar !

Jag har Foss-jackan och är nöjd med den, om Foss-byxan liknar Limber det minsta så tror jag mer på den.

Niklas
 

Liknande trådar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook