• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här

finns det svenska hemsidor där man kan köpa lätt utrustning.

Beror ju lite på vad det är för typ av utrustning du menar.

Leta lite kring multisport, eller trailrunning, t ex:
http://www.avantex.ebutik.se/default.asp?multisportshopen

Annars är det väl mer att du letar lätta märken beroende på vad det är för utrustning det gäller, och sen börjar ju rätt många av de vanliga webshoparna ha bra sortiment. Addnature, GetOutNaturkompaniet, High Sport, Friluft.se, etc.
 
Utlandet

Någon lättviktsspecialist a la www.backpackinglight.co.uk finns vad jag vet inte i Sverige, men www.addnature.se och www.getout.se har en hel del bra prylar som Montane, GoLite , Granite Gear osv.
Själv beställer jag dock mest från utlandet. Billigare och större urval är huvudorsaken. Många märken säljs ju också bara direkt genom tillverkarens hemsida, t ex www.sixmoondesigns.com. Från ovan nämnda backpackinglight.co.uk hittade jag t ex ett NeoAir Small för ca 950 kr inklusive frakt, 200kr billigare än hemma.
 

Liknande trådar

Logga in

Tips!