• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Färnebofjärden fre-mån v44/45

Välkommen med till Färnebofjärdens naturreservat!

Vi är ett sällskap på 5-7 personer som stött på varandra via denna sida samt liknande forum och vi kommer besöka Färnebofjärden helgen v.44 för friluftliv med en blanding aktiviteter.

Vi är alla öppensinnade och vi ser möjligheten att skapa ett roligare och kreativt liv med nya liksinnande personer. Nya vänskapskretsar skapar i många fall nya möjligheter och bidrar med nya perspektiv i livet. Kanske har du en hobby du gärna delar med dig din kunskap om eller kanske delar vi samma?

Kort och gott ser helgen tillfälligt ut såhär:

Fredag:
Vi anländer till nationalparken sent på fredag och kommer i stort sätt bara slå upp tälten och äta middag.

Lördag:
Vi plockar ned cyklarna från bilarna och tar ett par svängar längs skogens många leder. För stunden är stigen mellan Tärnsjö och Skekarsbo prio 1 men mycket pga av att det är den enda stig vi själva vandrat.

Söndag:
Vi låser in cyklarna och paddlar runt Färnebofjärden och avslutar med tälting på Sandön som är en den ända ön som har färdiga eldstäder och ved.

Måndag:
Vi paddlar hem runt lunch och avslutar efter eget önskemål.

Nu kan det här låta som en arrangerad helg men är i själva verket en vision vi har för stunden och kommer med sannolikhet ändras beroende på väder.

Finns det ett intresse är man välkommen att ställa frågor i tråden eller skicka ett PM till mig.

Om det av någon anledning skulle vara relevant är åldrarna 31,31,31,32,40,43

Mvh Johan
 
Enligt reglerna för Färnebofjärden får man bara cykla på bilvägar. Det går ju en bilväg mellan Tärnsjö och Skekarsbo så det är kanske den ni tänker på, men cykling är alltså inte tillåten på "skogens många leder".
 
Enligt reglerna för Färnebofjärden får man bara cykla på bilvägar. Det går ju en bilväg mellan Tärnsjö och Skekarsbo så det är kanske den ni tänker på, men cykling är alltså inte tillåten på "skogens många leder".
Stämmer mkt väl. Vi kommer dock cykla kyrkstigen som ligger utanför reservatet. Annars tack för upplysningen:love:
 
Trådstartare Liknande trådar Forum Inlägg Startad
Mariacarlsson En månad i Norge Expeditioner 10

Liknande trådar

Logga in