Vi är fyra stycken som ska upp till Jämtland, Storulvån 7augusti och gå en tälttur i fyra dagar. Vi går ut förmiddagen 7augusti och är tillbaka på fjällstationen eftermiddagen 10augusti.
Hur brukar ni dela upp maten?
Vi kommer att ha med oss två st gaskök. Tar en alla frukostar och en alla luncher osv?
Något speciellt man bör tänka på med maten på en sån tur? Någon mat man bör undvika eller något man absolut ska ha med?
Känns som att vi inte bara behöver äta frystorkat med tanke på att det är en ganska kort tur, men vilken sorts mat håller bra i packningen?
Något annat man bör tänka på inför vandringen?
Tacksam för ideér och tips!
Mvh
Martin
Hur brukar ni dela upp maten?
Vi kommer att ha med oss två st gaskök. Tar en alla frukostar och en alla luncher osv?
Något speciellt man bör tänka på med maten på en sån tur? Någon mat man bör undvika eller något man absolut ska ha med?
Känns som att vi inte bara behöver äta frystorkat med tanke på att det är en ganska kort tur, men vilken sorts mat håller bra i packningen?
Något annat man bör tänka på inför vandringen?
Tacksam för ideér och tips!
Mvh
Martin