• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

bungyjump med cykelslang

hej har hört ryktas om en film på nätet när några grabbar testar hoppa bungyjump med en egengjord linaav gamla innerslangar. kan dock inte finna den, är det någon av er som vet var denna film finns att finna?

Vore rätt skoj att se...
 
Dårar. Synd att man inte fick se det i verkligheten. Bra beräkning av längden på linan. Måste ha höftat bara. Tror nog att jag skulle kontrollera höjden liiite noggrannare.

Hoppas Raskolnikov ser den här länken, det var ju bara 4 år sen han efterfrågade den:)
 
*kvider av skratt*

det är det som är kul med utsidan...folk tar upp trådar som är hur gamla som helst...*ler*...sjukt hopp...*ler*...själv nöjer jag mig me att hoppa från hopptorn...vanliga...inte broar...har en väninna som inte var så försiktig som ung...pajade sig....så det är benproteser som gäller...man vet ju inte alltid hur farligt det är...innan man har testat...eller hur...*ler*...
kram...var rädda om er där ute...anna
 

Logga in

Tips!