• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Bergstoppar möjliga att bestiga med MTB

Hej allihopa! Ny på forumet här.

Vårkännslorna börjar komma och jag sitter och funderar över roliga äventyr man skulle kunna göra med mountainbiken/enduron i sommar och det är ju alltid något speciellt med att ta sig upp på en topp. (Och med cykeln kanske ännu roligare att ta sig ner!)

Har ni några förslag på roliga turer upp på berg och toppar? Det viktigaste är inte att det är 2000 meter högt utan att det är möjligt att cykla majoriteten av vägen, lite bärande kan det ju bli såklart!

Finns det någon tråd om detta redan så länka jättegärna!

Hade gött!
 
I Norge, framförallt på östlandet finns det massvis med fjäll som går fint att cykla på, har själv cyklat kring Rondane/Dovrefjell (Grimsdalen är superfint), Trontoppen i Alvdal och kring Skeikampen.
En oförglömlig tur om du har endurocykel är Formokampen i närheten av Otta. Starta nere vid kyrkan vid E6an och trampa 1100hm till toppen (ca700 på grusväg). Sen är det endurorally hela vägen ner via legendariska "Formolie". Mer detaljerad turbeskrivning kan fås.

Annars på svenska sidan så är fjällen kring Funäsdalen helt ok, Rödfjället (1243m) söder om Tänndalen går attt cykla hela vägen upp på bl.a
 
Grymt, tackar för detta! Ska läsa på lite om de här förslagen, kanske ber om lite mer info angående Formokampen.

Bara att fylla på med mer roliga tips!
 
Rabbit Mountain

Säg till om du är intresserad av ett berg.. eller hmm.. kulle då.. nära Stockholm :) Det finns ett sjukt bra MTB område i Erstavik som är super-underutnyttjat.
 
Thank you very much, but I currently do not have time to travel. I keep your address in case I can travel later. Anyway can you give me some more information? I insist thank you very much;)

We are preparing a website with our excursions and I hope to inform you of the link in about a month.
 
Trådstartare Liknande trådar Forum Inlägg Startad
wistrom montera 29er däck på "vanliga" fälgar, möjligt? Mountainbike 4

Liknande trådar