Ârets Pryl-Bibel ute nu!

Nu är den här: Desnivels ârliga prylguide: närmare 300 sidor friluftsprylar, tips etc etc av det som kommer att finnas tillgängligt pà den spanska marknaden under det närmaste âret.

Lite grand som en Ersatz-Hobbex-katalog för oss ute i förskingringen...

Mums!

Mvh / Mats
 
Har man någon nytta av en sådan även om man inte kan spanska? Jag förstår förvisso en hel del tack vare mina franskakunskaper men om det är för mycket text så blir det lätt litet "tungrott".
Var får man enklast tag på en sådan guide?
 
Denna ârliga tidskrift innehàller dels ett produkt-urval frân varje pà spanska marknaden aktiv aktör (text+bild), i regel en sida per leverantör. Urvalet och de kortfattade texterna är skrivna av leverantöreerna sjálva. Vissa har satt ut rek. utpris, andra inte.

Vidare innehàller den i samband med varje produktgrupp lite olika tips om vad som ár viktigt att tánka pà vid inköp.

Detta komplementeras med diverse artiklat som gâr mer pà djupet. I âr t.ex om sommar-trekking i Pyreneerna, om vandring med barn, om lagstiftning, rättigheter och skyldigheter i bergen, om bivackering i alpin miljö, om klättring och psykologi mm.

Vidare en ganska komplett fórteckning och kalender pâ butiker, leverantörer, organisationer, events etc etc som har med frilufts-liv i Spanien att góra.

Köpes hos http://www.desnivel.es/revistas/

esp_material03_p.jpg


Mvh / Mats
[Ändrat av malindo 2003-07-09 kl 17:32]
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.