• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Android träningsapp för intervaller?

Jag skulle vilja ha en app i min andriodmobil för intervallträning till musik. Säg att jag vill köra 45 sek träning och 15 sek vila och säg 10 repetitioner. Då vill jag ställa in dessa 3 värden i appen och så ska den spela musik (enligt mitt val, t ex från spotify eller musikspelare från mobilens minneskort). Roligt om den kunde välja från två olika spellistor: träna resp vila men det är kanske för mycket begärt så jag kan nöja mig med en spellista och något typ av pip då det är "byte"- Dock ska det vara LJUDsignal, jag vill inte titta ner på en klocka på skärmen som räknar ner.
Jag vill kunna ha olika tid för träning resp vila så bara ren nedräknare som kör samma tid om och om igen räcker inte riktigt för vad jag söker.

Någon som har några tips?

/Patrik
 
Inte provat, men denna verkar ha precis det du vill ha.
Finns fler där den kommer från.
 
Verkar som den kan det mesta jag frågar efter men inte säker den klarar spotify som ljuskälla. Det magiska sök-ordet verkar vara "tabata" som jag gissar är någon form av intervallträningskoncept.

Någon som provat denna eller likande app och kan recensera?

/Patrik, laddade precis ner en från pansoft - ser dock inte ut som den doktorGlas länkade till
 

Logga in